Lokaler

HeltidsutbildningarSedan våren 2007 sitter vi i ett eget kulturskyddat hus byggt 1923 på Skinnarviksringen 6 på Södermalm i Stockholm. Huset är i fyra våningar och har utsikt över Riddarfjärden och Skinnarviksparken. Eleverna har tillgång till flera kök och uteplatser i trädgården. I källaren finns screentryckarverkstad, fotostudio m.m. Våra lokaler är ljusa och varsamt renoverade med en hemtrevlig och unik karaktär. T-bana Zinkensdamm och flera busslinjer (bl a 4:an) ligger bara några minuters gångväg bort.

KvällsutbildningarForsbergs kvällskurser hålls i närliggande luftiga funkislokaler på Lundagatan 52. Här anordnas också utställningar och kreativa event. Eleverna har tillgång till en egen trädgård med uteplats.

lunda2

tradgarn2