Gå till...
Kursstart: 11 Feb 2020
Ansök senast: 1 Feb 2020
Kurslängd: 12 Kvällar

COPYWRITING AVANCERAD

Vill du ta ditt skrivande till en professionell nivå?

Forsbergs Copywriting/Advanced är en kurs som har till syfte att förfina dina kunskaper som copywriter så att du är redo för den samtida professionella arbetsplatsen. Tyngdpunkten läggs på de olika arbetsmetoder som en copywriter i olika branscher använder sig av i dag. Analys och kunskap om de olika kommunikationskanaler och media som används. Kursen leds av yrkesverksamma inom branschen och är perfekt för dig som vill utveckla din förmåga att skriva på uppdrag. Hur man kan tillämpa allt från microcopy till direktmarknadsföring och från UX till radioreklam.

KURSSTART
Tisdag 11 Februari  2020 18.00

KURSFAKTA
Vi träffas en kväll i veckan, 12 tisdagar mellan 18.00–20.30, en termin. Tonvikten ligger på idéarbete och det kreativa skapandet. Det går bra att arbeta med den utrustning du har tillgång till, antingen digitalt eller med traditionella metoder.

INNEHÅLL
Branding, Målgruppsanpassning, Copywriting för Webb och Sociala Medier, Reklamkampanjer, Annonser, Kanalanpassning, Varumärkesstrategi, Positionering, Koncept,  Tonalitet, Stil, Användbarhet.

ANSÖKAN
Du ansöker genom att fylla i vårt ansökningsformulär. För att bli antagen till kursen ställs inga formella krav, däremot är antalet platser på kursen begränsat.

AVGIFT
Studieavgiften för hela kursen är 18.750 kronor inklusive moms (15.000 kronor exklusive moms). I avgiften ingår visst studiematerial under lektionerna. Kvällskursen är inte studiemedelsberättigad.

DIPLOM
Alla elever erhåller diplom efter godkänd närvaro och arbetsinsats.

FRÅGOR
Du är välkommen att kontakta oss inför din ansökan. Vi besvarar gärna dina frågor och vägleder dig.

Maila till: info@forsbergsskola.se eller ring 08-6523940 (helgfri vardag kl 9-17).

Ansök här
Skriv ut sidan

  • Telefon