Digital Creative

Kursstart: 29 januari 2019
Ansök senast: 25 januari 2019
Kurslängd: 10 kvällar

Digital Creative vänder sig till dig som vill få större inblick och förståelse för kreativ digital kommunikation, webdesign och dess olika beståndsdelar. Här får ni pröva på att utveckla koncept, digitala idéer, webdesign, digitalt kampanj-tänk, idé-genering, UX-design och webbdesign samt kreativa processer i digitala sammanhang. Kursen vänder sig främst till dig som redan är yrkesverksam inom andra kreativa yrken, eller har viss erfarenhet av digitala medier. Diplom efter avslutad utbildning är meriterande för ansökan till heltidsutbildningarna. Lärarna är yrkesverksamma och undervisar också på heltidsutbildningarna.

Tisdagen den 29 januari 2019 klockan 18.00.

Vi träffas en kväll i veckan, på tisdagar mellan 18.00–20.30. Kursen innehåller totalt 10 lektionstillfällen. Förutom lektionstiden kan du räkna med 2-5 timmar självstudier per vecka. Vid kursstart delas hela kursschemat ut, med beskrivningar av innehållet i de olika lektionstillfällena.

Kreativt tänkande, idéarbete, konceptskapande och processarbete. Webbdesign, WordPress, UX-design, digital kommunikation, digital strategi och PR.

Du ansöker genom att fylla i vårt ansökningsformulär. För att bli antagen till kursen ställs inga formella krav, dock måste du ha tillgång till en egen bärbar dator. Antalet platser är begränsade.

Studieavgiften för kursen är 18.750 kronor inklusive moms (15.000 kronor exklusive moms). När du antagits bekräftar du din plats genom att betala en anmälningsavgift på 1.000 kronor. Anmälningsavgiften dras sedan av från den totala kursavgiften, som betalas innan kursstart. Kursen är inte studiemedelsberättigad.

Diplom