Gå till...

Digital Creative

Kursstart: 24 september 2019
Ansök senast: 20 september 2019
Kurslängd: 12 kvällar

Digital Creative vänder sig till dig som vill få en inblick och förståelse för kreativ digital kommunikation, webdesign och dess olika beståndsdelar. Här får ni pröva på att utveckla koncept, digitala idéer, webdesign, digitalt kampanj-tänk, idé-genering, UX-design och webbdesign samt kreativa processer i digitala sammanhang. Kursen vänder sig främst till dig som redan är yrkesverksam inom andra kreativa yrken, eller har viss erfarenhet av digitala medier. Diplom efter avslutad utbildning är meriterande för ansökan till heltidsutbildningarna. Lärarna är yrkesverksamma och undervisar också på heltidsutbildningarna.

Kursstart

Tisdag den 24 september 2019 klockan 18.00.

Kursfakta

Vi träffas en kväll i veckan, på tisdagar mellan 18.00–20.30. Kursen innehåller totalt 12 lektionstillfällen. Förutom lektionstiden kan du räkna med 2-5 timmar självstudier per vecka. Vid kursstart delas hela kursschemat ut, med beskrivningar av innehållet i de olika lektionstillfällena.

Innehåll

Kreativt tänkande, idéarbete, konceptskapande och processarbete. Webbdesign, WordPress, UX-design, digital kommunikation, digital strategi och PR.

Ansökan

Du ansöker genom att fylla i vårt ansökningsformulär. För att bli antagen till kursen ställs inga formella krav, dock måste du ha tillgång till en egen bärbar dator. Antalet platser är begränsade.

Avgift

Studieavgiften för kursen är 18.750 kronor inklusive moms (15.000 kronor exklusive moms). När du antagits bekräftar du din plats genom att betala en anmälningsavgift på 1.000 kronor. Anmälningsavgiften dras sedan av från den totala kursavgiften, som betalas innan kursstart. Kursen är inte studiemedelsberättigad.

Diplom

Alla elever erhåller diplom efter godkänd närvaro och arbetsinsats.

Frågor

Du är välkommen att kontakta oss inför din ansökan. Vi besvarar gärna dina frågor och vägleder dig.

Maila till info@forsbergsskola.se eller ring 08-6523940 (helgfri vardag kl 9-17).

Ansök här
Skriv ut sidan