Game Art Basic

Kursstart: 24 januari 2019
Ansök senast: 21 januari 2019
Kurslängd: 10 kvällar

Forsbergs Skolas kvällskurs Game Art Basic vänder sig till dig som vill arbeta fram arbetsprover, få en inblick i spelbranschen med hur man skapar grafik för spel, pröva på att skapa grafik samt utveckla din kreativa begåvning. Den är även en stimulans för dig som redan är yrkesverksam inom andra kreativa yrken. Diplom efter avslutad kvällskurs är meriterande för ansökan till heltidsutbildningarna.

24 januari 2019, klockan 18.00 på Skinnarviksringen 6.

Kursen är på kvällstid, 18.00-20:30, totalt 10 lektionstillfällen. Förutom lektionstiden kan du räkna med 2-5 timmar självstudier per vecka.

Silhouetting, thumbnails, basic photoshop, basic maya, environment art, character art, hur pipelinen fungerar, texturering, idéarbete och processarbete.

Du ansöker genom att fylla i vårt ansökningsformulär. För att bli antagen till kursen ställs inga formella krav, dock måste du ha tillgång till en egen bärbar dator. Antalet platser på kursen begränsade.

Studieavgiften för hela kursen är 10.000 kronor inklusive moms (8.000 kronor exklusive moms). När du antagits och bekräftat din plats faktureras kursavgiften. I avgiften ingår inte kostnader för material eller eventuell programvara. Kvällskursen är inte studiemedelsberättigad.

Diplom