Game Basic

Kursstart: 15 februari 2018
Sista anmälan: 9 februari 2018
Kurslängd: 10 kvällar

Forsbergs Skolas kvällskurs Game Basic vänder sig till dig som vill arbeta fram arbetsprover, få en inblick i spelbranschen, pröva på att skapa spel och utveckla din kreativa begåvning. Den är även en stimulans för dig som redan är yrkesverksam inom andra kreativa yrken. Diplom efter avslutad kvällskurs är meriterande för ansökan till heltidsutbildningarna. Lärarna är alla yrkesverksamma och undervisar också på heltidsutbildningarna.

Den 15 februari 2018, klockan 18.00.

Vi träffas en kväll i veckan, på torsdagar mellan 18.00–20.30. Kursen innehåller totalt 10 lektionstillfällen. Förutom lektionstiden kan du räkna med 2-5 timmar självstudier per vecka.

Kreativt tänkande, idéarbete och processarbete. Game art, 2D/3D-grafik/art och modellering. Game design, level design, brädspel, lajv, kortspel, rollspel och spelmekanik. Introduktion till spelmotorn Unity. Spelprojekt, game jams, presentationsteknik, yrkesorientering och branschkunskap.

Du ansöker genom att fylla i vårt ansökningsformulär. För att bli antagen till kursen ställs inga formella krav, dock måste du ha tillgång till en egen bärbar dator. Antalet platser på kursen begränsade.

Studieavgiften för kursen är 8.000 kronor inklusive moms (6.400 kronor exklusive moms). När du antagits bekräftar du din plats genom att betala en anmälningsavgift på 1.000 kronor. Anmälningsavgiften dras sedan av från den totala kursavgiften, som betalas innan kursstart. Kursen är inte studiemedelsberättigad.

Diplom