Game Development Basics

Ansök senast: 21 september 2019
Kurslängd: 12 kvällar

NY! GAME DEVELOPMENT BASICS

Kvällskursen Game Development Basics riktar sig till hobby- och indie-utvecklare eller de som vill påbörja sin resa mot att jobba professionellt inom spelindustrin. Genom kursens gång kommer eleven, förutom att lära sig flera av de tekniker och verktyg som används för spelproduktion, även få kunskaper i arbetsmetoder och tänkande som hjälper dem att producera spel på ett effektivt sätt. Den är även en stimulans för dig som redan är yrkesverksam inom andra kreativa yrken. Diplom efter avslutad kvällskurs är meriterande för ansökan till heltidsutbildningarna.

Lektionerna kommer vara uppdelade i en teoretisk och en praktisk del.

Tisdag 24 september 2019, klockan 18.00 på Skinnarviksringen 6.

Kursen är på kvällstid, 18.00-20:30, totalt 12 lektionstillfällen (tisdagar). Förutom lektionstiden kan du räkna med 2-5 timmar självstudier per vecka.

Game design-teori, Visual scripting, Unity, Photoshop, 3D-modellering, texturering, shaders, ljussättningstekniker, vfx m.m

Du ansöker genom att fylla i vårt ansökningsformulär. För att bli antagen till kursen ställs inga formella krav, dock måste du ha tillgång till en egen bärbar dator och gärna en ritplatta. Antalet platser på kursen begränsade.

Studieavgiften för hela kursen är 18.750 kronor inklusive moms (15.000 kronor exklusive moms). När du antagits och bekräftat din plats faktureras kursavgiften. I avgiften ingår inte kostnader för material eller eventuell programvara. Kvällskursen är inte studiemedelsberättigad.

Diplom