Gå till...

Game Development Basics

Kursstart: 24 september 2019
Ansök senast: 21 september 2019
Kurslängd: 12 kvällar

NY! GAME DEVELOPMENT BASICS

Kvällskursen Game Development Basics riktar sig till hobby- och indie-utvecklare eller de som vill påbörja sin resa mot att jobba professionellt inom spelindustrin. Genom kursens gång kommer eleven, förutom att lära sig flera av de tekniker och verktyg som används för spelproduktion, även få kunskaper i arbetsmetoder och tänkande som hjälper dem att producera spel på ett effektivt sätt. Den är även en stimulans för dig som redan är yrkesverksam inom andra kreativa yrken. Diplom efter avslutad kvällskurs är meriterande för ansökan till heltidsutbildningarna.

Lektionerna kommer vara uppdelade i en teoretisk och en praktisk del.

Kursstart

Tisdag 24 september 2019, klockan 18.00 på Skinnarviksringen 6.

Kursfakta

Kursen är på kvällstid, 18.00-20:30, totalt 12 lektionstillfällen (tisdagar). Förutom lektionstiden kan du räkna med 2-5 timmar självstudier per vecka.

Innehåll

Game design-teori, Visual scripting, Unity, Photoshop, 3D-modellering, texturering, shaders, ljussättningstekniker, vfx m.m

Ansökan

Du ansöker genom att fylla i vårt ansökningsformulär. För att bli antagen till kursen ställs inga formella krav, dock måste du ha tillgång till en egen bärbar dator och gärna en ritplatta. Antalet platser på kursen begränsade.

Avgift

Studieavgiften för hela kursen är 18.750 kronor inklusive moms (15.000 kronor exklusive moms). När du antagits och bekräftat din plats faktureras kursavgiften. I avgiften ingår inte kostnader för material eller eventuell programvara. Kvällskursen är inte studiemedelsberättigad.

Diplom

Alla elever erhåller diplom efter godkänd närvaro och arbetsinsats.

Frågor

Du är välkommen att kontakta oss inför din ansökan. Vi besvarar gärna dina frågor och vägleder dig.

Maila till info@forsbergsskola.se eller ring 08-6523940 (helgfri vardag kl 9-17).

Ansök här
Skriv ut sidan