Gå till...
Kursstart: 11 Feb 2020
Ansök senast: 1 Feb 2020
Kurslängd: 12 Kvällar

GAME WRITING (12 kvällar)

Game Writing kräver olika tankesätt och olika färdigheter än att skriva i andra medier. Kursen riktar sig till både personer som vill ta det första steget in i den växande professionella världen för att skriva för spel och för någon som redan arbetar med kreativt skrivande inom relaterade områden som storytelling, copywriting eller manusförfattande. Lektionerna är en balans mellan teori och praktiska övningar. Under kursen kommer du att lära dig att skriva inom olika genrer och typer av spel. Kursen avslutas med ett projekt där du kommer att producera ditt eget textbaserade spel!

Alla våra lärare är yrkesverksamma i spelbranschen och inkluderar också lärare från vår heltidsutbildning. Diplom efter avslutad kvällskurs är meriterande för ditt CV och även för ansökan till dagskolan i spel och copywriting.

Kursen är på engelska men nästan alla våra lärare kan tala svenska om det behövs.

KURSSTART
Tisdag 11, Feb, 2020 18.00 Skinnarviksringen 6

KURSFAKTA
Vi träffas en kväll i veckan kl. 18.00–20.30, totalt 12 tisdagar 

 

INNEHÅLL
Grunderna i game writing, spelteori, karaktärsutveckling, berättande former, skrivmetoder, dialog, Cutscenes, visuell berättelse, spel, världsbyggande, textbaserade spel, Twine.

ANSÖKAN
För att bli antagen till kursen ställs inga formella krav, dock måste du ha tillgång till en egen bärbar dator, Antalet platser på kursen är begränsat. 

Du ansöker genom att fylla i vårt ansökningsformulär

AVGIFT
Studieavgiften för hela kursen är 18.750 kronor inklusive moms (15.000 kronor exklusive moms). I avgiften ingår visst studiematerial under lektionerna. Hela avgiften betalas innan kursstart. Kursen är inte studiemedelsberättigad.

DIPLOM
Alla elever erhåller diplom efter godkänd närvaro och arbetsinsats.

FRÅGOR
Du är välkommen att kontakta oss inför din ansökan. Vi besvarar gärna dina frågor och vägleder dig.

Maila till info@forsbergsskola.se eller ring 08-6523940 (helgfri vardag kl 9-17).

Ansök här
Skriv ut sidan