GRAFISK DESIGN/REKLAM INTENSIV

Kursstart: 30 januari 2018
Sista anmälan: 26 januari 2018

Forsbergs Skolas kvällskurs Grafisk Design / Reklam Intensiv vänder sig till dig som vill arbeta fram arbetsprover, pröva på olika design- och reklamuppgifter och vill utveckla din kreativa begåvning. Den är även en stimulans för dig som redan är yrkesverksam. Diplom efter avslutad kvällskurs är mycket meriterande för ansökan till dagskolan. Av de elever som gått kursen har många antagits till den tvååriga dagskolan. Lärarna är alla yrkesverksamma och undervisar också på dagskolan.

Kursen startar tisdag den 30 januari 2018.

Vi träffas två kvällar i veckan, tisdagar och torsdagar mellan 18.00–20.30, totalt 20 lektionstillfällen. Vid kursstart delas hela kursschemat ut samt ett kompendium med information, exempel och de uppgifter som kursen innehåller. Det går bra att arbeta med den utrustning du har tillgång till. Antingen digitalt eller med traditionella metoder. Tonvikten läggs på idéarbete och det kreativa skapandet. Visst arbetsmaterial under lektionstid står skolan för. Förutom angiven studietid får du räkna med 2-5 timmar självstudier per vecka. Kursen avslutas med en utställning på skolan.

Grafisk design och visuell kommunikation. Kreativt tänkande, idéarbete och kreativt processarbete. Typografi, reklamkampanjer och kommunikationslösningar. Design av trycksaker som t.ex. böcker, förpackningsdesign, konceptdesign och logotyper. UX-design m.m.

Du ansöker genom att fylla i vårt ansökningsformulär. För att bli antagen till kursen ställs inga formella krav, däremot är antalet platser på kursen begränsat.

Studieavgiften för hela kursen är 20.000 kronor inklusive moms (16.000 kronor exklusive moms). Du kan välja att betala studieavgiften månadsvis. I avgiften ingår visst material som används under lektionstid. När du antagits bekräftar du din plats genom att betala en anmälningsavgift på 1.000 kronor vilken dras från kursavgiften vid fakturering. Resterande avgift betalas innan kursstart. Kursen är inte studiemedelsberättigad.

Diplom