Gå till...
tryckcykeln

GRAFISK DESIGN/REKLAM INTENSIV

Kursstart: 30 januari 2018
Sista anmälan: 26 januari 2018
Kurslängd: 20 Kvällar

Forsbergs Skolas kvällskurs grafisk design/reklam intensiv vänder sig till dig som vill arbeta fram arbetsprover, pröva på olika design- och reklamuppgifter och vill utveckla din kreativa begåvning. Den är även en stimulans för dig som redan är yrkesverksam. Diplom efter avslutad kvällskurs är mycket meriterande för ansökan till dagskolan. Av de elever som gått kursen har många antagits till den tvååriga dagskolan. Lärarna är alla yrkesverksamma och undervisar också på dagskolan.

KURSSTART

Kursen startar tisdag den 30 januari 2018.

KURSFAKTA

Vi träffas 2 kvällar i veckan, tisdagar och torsdagar mellan 18.00–20.30, 20 Lektionstillfällen. Vid kursstart delas hela kursschemat ut samt ett kompendium med information, exempel och de uppgifter som kursen innehåller. Det går bra att arbeta med den utrustning du har tillgång till. Antingen digitalt eller med traditionella metoder. Tonvikten läggs på idéarbete och det kreativa skapandet. Visst arbetsmaterial under lektionstid står skolan för. Förutom angiven studietid får du räkna med 2-5 timmar självstudier per vecka. Kursen avslutas med en utställning på skolan.

INNEHÅLL

Grafisk design & reklam: Kreativt tänkande, idéarbete och kreativt processarbete. Typografi, reklamkampanjer och kommunikationslösningar.

Design av trycksaker som t.ex. böcker, förpackningsdesign, konceptdesign och logotyper. Animation och foto.

ANSÖKAN

För att bli antagen till kursen ställs inga formella krav, däremot är antalet platser på kursen begränsat.

AVGIFT

Studieavgiften för hela kursen är 20.000 kronor inklusive moms eller 16.000 kronor exklusive moms. Du kan välja att betala studieavgiften månadsvis. I avgiften ingår visst material som används under lektionstid. När du antagits bekräftar du din plats genom att betala en anmälningsavgift på 1.000 kronor vilken dras från kursavgiften vid fakturering. Resterande avgift betalas innan kursstart. Kursen är inte studiemedelsberättigad.

DIPLOM

Alla elever erhåller diplom efter godkänd närvaro och arbetsinsats.

Anmäl dig här
Skriv ut sidan