Kursstart: 13 Feb 2020
Ansök senast: 1 Feb 2020

Illustration avancerad

Vill du:

Utveckla din egen professionella illustrationsportfolio?
Bygga dina kunskaper så att du är redo att arbeta i de kreativa branscherna?
Hitta sätt att visa din egen kreativa potential?

Kursen riktar sig till dig som redan har utvecklat dina kunskaper i grundläggande illustration och nu vill ta den till en högre nivå. Hur kan du få ditt eget arbete att sticka ut i konkurrensen? Hur kan en professionell illustratör hitta sin egen personliga nisch i de kreativa branscherna?

KURSSTART

Torsdag 13 februari 2020, klockan 18.00.

Vi träffas en kväll i veckan, torsdagar 18.00–20.30, under 12 veckor. Under lektionerna varvas praktiska övningar och workshops med genomgångar och redovisningar av hemuppgifter. Visst arbetsmaterial under lektionstid står skolan för. Utöver angiven studietid får du räkna med 2–5 timmar självstudier per vecka.

Vi fokuserar på personlig utveckling, ämnen som kan komma att tas upp är: Spot eller objekt-illustration, Ikon-illustration, Mönster, 2D/3D, digitala illustrationsverktyg och användning, grundläggande tankar för eventuell animering för webb och digital kommunikation

ANSÖKAN

Du ansöker genom att fylla i vårt ansökningsformulär. För att bli antagen till kursen ställs inga formella krav, däremot är antalet platser på kursen begränsat.

Studieavgiften för hela kursen är 18.750 kronor inklusive moms (15.000 kronor exklusive moms). I avgiften ingår visst studiematerial under lektionerna. Illustrationskursen är inte studiemedelsberättigad.

FRÅGOR

ANSÖK HÄR