ux design

Ansök senast: Fortlöpande
Kurslängd: 6 kvällar

KVÄLLSKURS — UX DESIGN
Vad är UX Design och varför är det viktigt?

Forsbergs Skolas kurs i UX Design vänder sig till dig som vill förstå och lära sig att ta fram designlösningar med slutanvändaren i fokus. Under kursens gång får du lära dig designprocessen samt vilka metoder och verktyg du kan använda för att skapa framgångsrik kommunikation. Kursen lämpar sig för dig som redan har någon form av utbildning inom kommunikation eller design och nu är nyfiken på hur du kan fördjupa dina kunskaper inom användarupplevelser. Diplom efter avslutad kvällskurs är även meriterande för ansökan till heltidsutbildningarna. Alla lärare är yrkesverksamma i branschen.

Vi träffas en kväll i veckan kl. 18:30-21:00. Det går bra att arbeta med den utrustning du har tillgång till, antingen digitalt eller med traditionella metoder. Visst arbetsmaterial under lektionstid står skolan för. Förutom angiven studietid får du räkna med 2-5 timmars självstudier per vecka.

UX-design och dess funktion / Trendanalys / Målgruppsarbete / Designverktyg / Designprocess

ANSÖKAN
Du ansöker genom att fylla i vårt ansökningsformulär. För att bli antagen till kursen ställs inga formella krav, däremot är antalet platser på kursen begränsat.

Studieavgiften för hela kursen är 9.375 kronor inklusive moms (7.500 kronor exklusive moms). I avgiften ingår visst studiematerial under lektionerna. Hela avgiften betalas innan kursstart. Kursen är inte studiemedelsberättigad.

FRÅGOR
Du är välkommen att kontakta oss inför din ansökan. Vi besvarar gärna dina frågor och vägleder dig. Maila till info@forsbergsskola.se eller ring 08-652 39 40 (helgfri vardag kl 9-17).

Nuvarande studenter