fbpx
Gå till...

Marcus Gärde

Grafisk formgivare med fokus på typografi och företagsidentiteter. Utbildad på Berghs och Forsbergs. Undervisat inom typografi sedan 2003 på Forsbergsskola. Han är författare till två böcker inom typografi och har även jobbat som Creative director på designbyrån Bold. Huvudlärare i typografi på dagskolan.

Henrik Hallberg

Designer/designstrateg, utbildad på Forsbergs skola.Har mer än 20 års erfarenhet av att driva designbyråer i England, Finland & Sverige.Designer, Creative director och designstrateg på  bl a på Design Bridge, The Brand Union, Identityworks, McCann och Neumeister.

Julius Olofsson

Utbildad inom manus och speldesign och har jobbat inom marknadsföring/media/spel i över 10 år. Lång erfarenhet från att skriva och har jobbat som game writer, copywriter samt reporter/journalist. Bland annat jobbat för Starbreeze Studios, Resolution Games, Kiwi Inc och Fabrication Games. Har även flera hyllade egna spel bakom sig.

Daniela Juvall

Grafisk formgivare, art director och kommunikationsstrateg. Driver egen studio med fokus på kultur- och samhällsorganisationer och jobbar som art director på Stiftelsen Expo. Daniela har en kandidatexamen i Medie- och kommunikationsvetenskap och är utbildad i visuell kommunikation på Berghs School of Communication.

Leo Norgren

Grafisk formgivare. Examen från Forsbergs skola 1998. Även utbildad vid Berghs School of Communication, Konstfack och Kungl. Konsthögskolan. Art Director & designer på Base Design i Bryssel och på Electrolux Industrial Design Center. Driver egen verksamhet med fokus på uppdrag inom kulturfältet.