Joel Dittrich

Videokonstnär & ljud/musikproducent. Undervisar i audiovisuella medier. Driver eget företag med uppdrag för bl.a. Johan Söderberg/Robyn, Färgfabriken och SR. Ansvarig för Digital Creative på Forsbergs.

Peter Sellberg

Art director/grafisk designer. Examen från Forsbergs skola 1999. Har arbetat i London som AD på Mother, grafisk designer på SEA Design och Winkreative. Driver Sellberg Design sedan 2004.

Magnus Frederiksen

Grafisk designer och illustratör. Driver byrån Glafisk design och arbetar som lärare på olika designskolor. Jobbat på SCB, Edison reklam och Falck & Co som grafisk formgivare.
Hampus Hedelius

Creative Director. Utbildad på Stockholms Universitet i marknads-
föring, SOCH RMI-Bergs och Forsbergs Skola. Art Director och Creative Director på Hello and Friends AB. Undervisar i reklam och design.

Sören Bondesson

Författare och lärare i litterär gestaltning. Har gett ut böcker inom olika genrer som lyrik, kriminal-
romaner, novellsamling och fakta. Skrivit radiodramatik. Undervisar i litterärt skrivande.

Anja Palmgren

Färg- och konstpedagog. Fil.Kand. Arbetar som färgkonsult, projektledare och textilformgivare i eget företag. Undervisar i färglära, screentryck och konst.

Loffe Palmgren

Text-och retorikkonsult. Fil.Kand. Arbetar som språkkonsult, föreläsare och utbildare i eget företag. Undervisar i retorik, text, litteratur och lingvistik.

Jonas Hellström

Design Director på Amore Brand Identity. Flerfaldigt prisbelönad i bl.a. Kolla!, Sveriges Bästa Byrå och Årets Byrå. Utbildar inom förpacknings-
design, logotyper och designprogram.

Alex Pacheco

Art director/grafisk designer. MFA från Konstfack −99. Driver designbyrån Amigos Design. Lärarerfarenhet från designhögskolor samt Stockholms universitet. Slåss för att koppla ihop idé med visuell kommunikation.

Ola Gustafsson

Chefsillustratör på Polar Fish Books. Illustratör och grafisk formgivare sedan 1996. Utbildad vid Nyckelviksskolan och på Forsbergs distanskurser.

Peter Bull-simonsen

Regissör, manusförfattare, dramaturg.  Skriver och regisserar för film, teater och opera.
Undervisar på filmskolor, skrivutbildningar och på universitet i filmmanus och regi.

Patrik Qvist

Bildkonstnär med arkitektutbildning och arbetar med olika media.
Ritat och formgivit utställningen ”African Masterpieces” på uppdrag av SMVK. Arbetar med ett projekt om miljö- och naturkatastrofer som presenteras i november på Örnsköldsviks Konsthall samt Susanne Petterson Galley i Stockholm.

Ida Kriisa

Konstnär och lärare i olika konstämnen som konsthistoria, samtidskonst, contemporary practice, illustration, måleri etc. Är ansvarig för illustrationskursen på Forsbergs.

Michael Stenmark

Spelutvecklare med över 30 års erfarenhet. Har gett ut serier, barnböcker, brädspel och digitala spel. Undervisar på linjerna Game Art och Game Design och driver Game Lab Skellefteå.

Lon Hansson

Game Designer med bakgrund i spelstudios som Nuday Games, Adventure Box och Goo Technologies. Koordinerar utbildningarna Game Design och Game Art och undervisar inom game och level design.

Stefan Alfredsson

Game Designer med bakgrund inom utveckling av utbildningsspel, samt visualiseringar för arkitektur och produkter. Undervisar inom programmering och level design på Game Art och Game Design.

Jonathan Widegren

Game Artist / 3D-grafiker och medgrundare av spelstudion Pixel Pirates. Undervisar inom 3D-grafik på utbildningen Game Art.

Alvar Pernroth

Game Artist med bakgrund från spelstudion Grin. Frilansar numera och har gett ut flera spelappar. Undervisar inom Game Art / 2D/3D-grafik.

Håkan Frisk

Game Designer på spelstudion Might and Delight. Undervisar och handleder inom game och level design på utbildningarna Game Art och Game Design.

Jessica Johansson

Copywriter, skribent och har en blogg med många läsare. Hon har erfarenhet av att skriva i en mängd olika tidningar, jobba på reklambyrå, och romandebuterade 2013. Undervisar i skrivande och copy på Forsbergs skola sedan 2013, och är ansvarig för distanskursen i copywriting. Hon brinner för att illustrera, skriva, sociala medier och litteratur.

Eva Wilsson

Grafisk formgivare med fokus på typografi. Utbildad på Konstfack och London College of Communication.Arbetade på designbyråer i London och Amsterdam innan hon startade sitt eget företag där och designar böcker, frimärken, identiteter och förpackningar – oftast med typografi som enda uttrycksmedel. Undervisar i typografi och grafisk design både på dag- och kvällsskolan.

Embla Sue Panova

Copywriter och varumärkesstrateg som under sina 16 år i branschen även har lyckats tråckla till barnböcker och serietidningsmanus.