Gå till...
Joel Dittrich

Joel Dittrich

Videokonstnär & ljud/musikproducent. Undervisar i audiovisuella medier. Driver eget företag med uppdrag för bl.a. Johan Söderberg/Robyn, Färgfabriken och SR. Ansvarig för Digital Creative på Forsbergs.

Peter Sellberg

Peter Sellberg

Art director/grafisk designer. Examen från Forsbergs skola 1999. Har arbetat i London som AD på Mother, grafisk designer på SEA Design och Winkreative. Driver Sellberg Design sedan 2004.

Magnus Frederiksen

Magnus Frederiksen

Grafisk designer och illustratör. Driver byrån Glafisk design och arbetar som lärare på olika designskolor. Jobbat på SCB, Edison reklam och Falck & Co som grafisk formgivare.
Hampus Hedelius

Hampus Hedelius

Creative Director. Utbildad på Stockholms Universitet i marknads-
föring, SOCH RMI-Bergs och Forsbergs Skola. Art Director och Creative Director på Hello and Friends AB. Undervisar i reklam och design.

Sören Bondesson

Sören Bondesson

Författare och lärare i litterär gestaltning. Har gett ut böcker inom olika genrer som lyrik, kriminal-
romaner, novellsamling och fakta. Skrivit radiodramatik. Undervisar i litterärt skrivande.

Anja Palmgren

Anja Palmgren

Färg- och konstpedagog. Fil.Kand. Arbetar som färgkonsult, projektledare och textilformgivare i eget företag. Undervisar i färglära, screentryck och konst.

Loffe Palmgren

Loffe Palmgren

Text-och retorikkonsult. Fil.Kand. Arbetar som språkkonsult, föreläsare och utbildare i eget företag. Undervisar i retorik, text, litteratur och lingvistik.

Jonas Hellström

Jonas Hellström

Design Director på Amore Brand Identity. Flerfaldigt prisbelönad i bl.a. Kolla!, Sveriges Bästa Byrå och Årets Byrå. Utbildar inom förpacknings-
design, logotyper och designprogram.

Alex Pacheco

Alex Pacheco

Art director/grafisk designer. MFA från Konstfack −99. Driver designbyrån Amigos Design. Lärarerfarenhet från designhögskolor samt Stockholms universitet.

 

Ola Gustafsson

Ola Gustafsson

Chefsillustratör på Polar Fish Books. Illustratör och grafisk formgivare sedan 1996. Utbildad vid Nyckelviksskolan och på Forsbergs distanskurser.

Patrik Qvist

Patrik Qvist

Bildkonstnär med arkitektutbildning och arbetar med olika media.
Ritat och formgivit utställningen ”African Masterpieces” på uppdrag av SMVK.

Ida Kriisa

Ida Kriisa

Konstnär och lärare i olika konstämnen som konsthistoria, samtidskonst, contemporary practice, illustration, måleri etc. Är ansvarig för illustrationskursen på Forsbergs.

Klara Lindberg

Klara Lindberg

Creative/Art Director. Examen från Forsbergs skola och Interactive Art Director programmet på Hyper Island. Verksam i New York och har bland annat jobbat som AD på BBH NY och 72andSunny NY. Är sedan 2016 frilans med bas i USA. Undervisar i reklam, koncept och kreativitet.
Stefan Alfredsson

Stefan Alfredsson

Game Designer med bakgrund inom utveckling av utbildningsspel, samt visualiseringar för arkitektur och produkter. Undervisar inom programmering och level design på Game Art och Game Design.

Jessica Johansson

Jessica Johansson

Copywriter, skribent och har en blogg med många läsare. Hon har erfarenhet av att skriva i en mängd olika tidningar, jobba på reklambyrå, och romandebuterade 2013. Undervisar i skrivande och copy på Forsbergs skola sedan 2013, och är ansvarig för distanskursen i copywriting. Hon brinner för att illustrera, skriva, sociala medier och litteratur.

Embla Sue Panova

Embla Sue Panova

Copywriter och varumärkesstrateg som under sina 16 år i branschen även har lyckats tråckla till barnböcker och serietidningsmanus.

 

Stina Löving

Stina Löving

Jobbar som copywriter på Åkestam Holst Promenad och har bred erfarenhet inom reklam. Gick ut Forsbergs Skola 2005. Undervisar i kreativitet, reklam och koncept. Är även utställd poet och driver välgörenhetsprojekt.
Leo Norgren

Leo Norgren

Grafisk formgivare. Examen från Forsbergs skola 1998. Även utbildad vid Berghs School of Communication, Konstfack och Kungl. Konsthögskolan. Har arbetat som Art Director och designer på Base Design i Bryssel och på Electrolux Industrial Design Center. Driver egen verksamhet med fokus på uppdrag inom kulturfältet. Handleder distanskursen Grafisk design/reklam.
Lotta Åstrand

Lotta Åstrand

Copywriter och skribent. Utbildad på Berghs School of Communication och Stockholms Universitet. Egenföretagare med bakgrund som copywriter på större reklambyråer. Undervisar i reklam och kreativt skrivande.

Daniela Juvall

Daniela Juvall

Grafisk formgivare, art director och kommunikationsstrateg. Driver egen studio med fokus på kultur- och samhällsorganisationer och jobbar som art director på Stiftelsen Expo. Daniela har en kandidatexamen i Medie- och kommunikationsvetenskap och är utbildad i visuell kommunikation på Berghs School of Communication.
Eva Wilsson

Eva Wilsson

Grafisk formgivare med fokus på typografi. Utbildad på Konstfack och London College of Communication.Arbetade på designbyråer i London och Amsterdam innan hon startade sitt eget företag där och designar böcker, frimärken, identiteter och förpackningar – oftast med typografi som enda uttrycksmedel. Undervisar i typografi och grafisk design både på dag- och kvällsskolan.