fbpx
Gå till...

Forsbergs Game Jam Weekend

Forsbergs game jam weekend 5-7 april

 

Forsbergs Game Jam är en workshop där vi skapar spel under lekfulla former och testar vår kreativitet. Workshopen är till för alla, från proffs till amatörer. Du får träffa andra spelfantaster, utbyta erfarenheter, leka fram koncept och testa nya verktyg och metoder. Antingen kan du arbeta i egna projekt eller gå med i en grupp och bidra med dina idéer och erfarenheter. Framför allt, ha kul!

Information

For information in English, click here.

Workshopen är kostnadsfri men antalet platser är begränsat så anmäl dig här. Åldersgräns 17 år. Vill ni föranmäla en hel grupp så går det också bra, annars delar vi in oss i grupper vid Game Jam:ets början.

Tid

Forsbergs Game Jam öppnar dörrarna kl 16.00 (samling och registrering). Vi sätter igång ca kl 17.00 och slutar under eftermiddagen på söndagen med ett After Jam för dig som vill hänga kvar, spela spel och mingla.

Plats

Forsbergs Skolas villa på Skinnarviksringen 6, närmaste tunnelbanestation är Zinkensdamm.

Förberedelser

Forsbergs Game Jam är teknikneutralt, vad gäller såväl mjuk- som hårdvara. Du tar med den utrustning och material du vill använda.

Om du vill vara med och skapa digitala spel tar du alltså med bärbar dator. Då är det också bra om du redan är bekant med någon mjukvara som kan användas för att göra spel, exempelvis genom att på förhand ha installerat och provat något av de spelverktyg vi kommer tipsa om via epost efter din anmälan (av vilka det finns gratisversioner).

Det är alltså även OK att skapa icke-digitala spel såsom brädspel, kortspel eller liknande ”pen and paper”-spel för de som så vill.

Ansök här
Skriv ut sidan