aapapper

GRAFISK DESIGN/REKLAM KORT

Kursstart: 7 februari 2017
Sista anmälan: 3 februari 2017

Hur skapar jag grafisk design och kommunikation som fungerar och väcker uppmärksamhet?

Forsbergs Skolas korta kvällskurs i grafisk design/reklam vänder sig till dig som vill arbeta fram arbetsprover, pröva på olika design- och reklamuppgifter och utveckla din kreativa begåvning. Här får du arbeta med spännande uppdrag som en AD och grafisk designer. Inga förkunskaper krävs för att gå kursen. Diplom efter avslutad kvällskurs är meriterande för ansökan till dagskolan. Lärarna är alla yrkesverksamma och undervisar också på heltidsutbildningarna.

KURSSTART

Tisdag 7 februari klockan 18.00.

Vi träffas en kväll i veckan, 10 st tisdagar mellan 18.00–20.30, under en termin. Tonvikten ligger på idéarbete och det kreativa skapandet. Det går bra att arbeta med den utrustning du har tillgång till, antingen digitalt eller med traditionella metoder. Visst arbetsmaterial under lektionstid står skolan för. Förutom angiven studietid får du räkna med 2-5 timmars självstudier per vecka.

Kreativt skapande / Identitet

Typografisk workshop

Grafisk design / Bokomslag

Reklamkampanj

Förpackningsdesign

ANSÖKAN

För att bli antagen till kursen ställs inga formella krav, däremot är antalet platser på kursen begränsat.

Studieavgiften för hela kursen är 15.625 kronor inklusive moms eller 12.500 kronor exklusive moms. I avgiften ingår studiematerial under lektionerna. När du antagits bekräftar du din plats genom att betala en anmälningsavgift på 1.000 kronor, vilken dras från kursavgiften vid fakturering. Resterande avgift betalas innan kursstart. Kursen är inte studiemedelsberättigad.