Grafisk Design / Reklam | Heltidsutbildningar, kvälls- och distanskurser

GRAFISK DESIGN/REKLAM KORT

Kursstart: 29 januari 2019
Ansök senast: 24 januari 2019

Hur skapar jag grafisk design och kommunikation som fungerar och väcker uppmärksamhet?

Forsbergs Skolas korta kvällskurs i grafisk design/reklam vänder sig till dig som vill arbeta fram arbetsprover, pröva på olika design- och reklamuppgifter och utveckla din kreativa begåvning. Här får du arbeta med spännande uppdrag som en art director och grafisk designer. Inga förkunskaper krävs för att gå kursen. Diplom efter avslutad kvällskurs är meriterande för ansökan till dagskolan. Lärarna är alla yrkesverksamma och undervisar också på heltidsutbildningarna.

Onsdag 29 januari 2019 klockan 18.00.

Vi träffas en kväll i veckan kl. 18.00–20.30, totalt 10 tisdagar under en termin. Tonvikten ligger på idéarbete och det kreativa skapandet. Det går bra att arbeta med den utrustning du har tillgång till, antingen digitalt eller med traditionella metoder. Visst arbetsmaterial under lektionstid står skolan för. Förutom angiven studietid får du räkna med 2-5 timmars självstudier per vecka.

Grafisk Design / Visuell kommunikation / Kreativt skapande / Identitet

Typografi

Grafisk design / Bokomslag

Reklamkampanj

Förpackningsdesign

Du ansöker genom att fylla i vårt ansökningsformulär. För att bli antagen till kursen ställs inga formella krav, däremot är antalet platser på kursen begränsat.

Studieavgiften för hela kursen är 15.625 kronor inklusive moms (12.500 kronor exklusive moms). I avgiften ingår visst studiematerial under lektionerna. Hela avgiften betalas innan kursstart. Kursen är inte studiemedelsberättigad.

Diplom