fbpx
Gå till...

Vi söker en utbildningsledare

Vi söker en utbildningsledare till våra yrkeshögskoleutbildningar och Konst- och kulturutbildningar!

Tjänsten

Som utbildningsledare är du ansvarig för våra Yrkeshögskoleutbildningar och Konst- & kulturutbildningar. Rollen som utbildningsledare är dynamisk och du kommer att se till att lagar, förordningar och regler gällande utbildningsramverken YH och Konst & Kultur efterlevs.

I detta inryms att du skapar och underhåller branschkontakter, arbetar med omvärldsanalys, följer upp och implementerar styrdokument från bl.a. Myndigheten för yrkeshögskolan (MYH) och deltar i ansökningsprocessen vad gäller helt nya utbildningar, samt ansökningar om förnyat stöd för befintliga utbildningar.

I rollen ingår att ansvara, följa upp och utveckla kvalitetsarbetet, delta i arbetsgrupper, ledningsgrupp och viktiga fokusområden för vår verksamhet samt andra utbildningsövergripande administrativa arbetsuppgifter. Du rapporterar till rektor.

Formell kompetens

  • Vi söker dig har minst 3-5 års dokumenterad erfarenhet av samordnande arbete inom utbildningssektorn.
  • Vi ser det som meriterande om du tidigare har arbetat inom den kreativa utbildningssektorn.
  • Du behöver ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska.
  • Vi ser gärna att du har ett omfattande branschnätverk och känner dig bekväm i kontakten med arbetslivets företrädare.

 

Personlig kompetens

Som person är du utåtriktad, flexibel och stabil, du har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och fokuserar på rätt saker. För att trivas i rollen är det viktigt att kunna samarbeta på ett bra sätt i team, att tycka om att underhålla och skapa nya kontakter samt att ha en mycket god pedagogisk förmåga. Det är också viktigt att vara intresserad av att hålla sig uppdaterad om vad som händer inom yrkeshögskolan och arbetslivet. Vidare är du serviceinriktad, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du är ansvarsfull och planerar ditt arbete på ett effektivt sätt så att du håller tidsramar, fokuserar på resultat och är mån om att leva upp till satta mål.

Tillträdesdag enligt överenskommelse.

Resor i tjänsten kan förekomma.

Vi kallar löpande till intervju så ansök redan idag. Skicka din ditt CV och personligt brev till info@forsbergsskola.se.