bildfaq2

Hur lätt är det att få jobb efter utbildningen?

Hittills har ca 97% av våra heltidsstudenter arbete i branschen inom ett år efter examen. På de 2-åriga heltidsutbildningarna ingår totalt 12 veckors yrkespraktik och vi har en god kontakt med arbetslivet.

Måste man ha en bärbar dator när man börjar?

Ja, på heltidsutbildningarna och vissa övriga kurser där detta anges i kurskraven.

Måste man kunna alla program

innan man börjar?

På heltidsutbildningarna krävs en grundläggande datorvana. Där ingår även mer ingående utbildning i olika program. De flesta kortare kurserna kräver inte att man löser uppgifterna med hjälp av en dator.

Kan man avbryta utbildningen

och gå klart den senare?

Ja, det är möjligt vid speciella omständigheter, sjukdom och dyl. Då kan man göra ett uppehåll och komma tillbaka.

Kan skolan hjälpa till med studentbostad?

Vi hjälper gärna till att tipsa om hyresförmedlingar och dylikt. Skolan tillhandahåller dock ej några bostäder.

Har studenterna tillgång till lokalen även på kvällar och helger?

Ja, våra heltidselever har egna nycklar och har, bortsett längre lov, tillgång till skolans lokaler dygnet runt.