fbpx
Gå till...

En av de första stora projekten för mig på Forsbergs Skola. Detta är det andra 2D-spelet som jag har gjort under mitt liv. Bilden visar huvudkaraktären vid startpunkten av spelet.

Ett projekt där vi gick in på animationer och ljussättning i spel. Vi skulle också välja en mekanik som skulle fungera, så jag valde att spelaren skulle härma sina fiender om dom inte vill bli dödade och förlora. Bilden visar vid startpunkten och att huvudkaraktären är en av många liknande robotar.

Detta projekt gjordes under en dag och detta var en av mina första gånger som jag använder linjemönster för väggarna. Det man ser på bilden är huvudmenyn och i bakgrunden ser man labyrinten, med dom två olika spelkaraktärerna.

Mitt första 3D-projekt någonsin och första gången som jag använder ljussättning. Detta spel har Stamina mekaniken, och gör så att vissa delar av spelet blir svårt om man inte har stamina. Bilden visar huvudkaraktären, en golem, som är påväg ut mot skog och natur.

WHA är en förkortning till “We Hunt Alone”, som fastnade. Spelet är en Shoot’em up spel som skulle vara till personer som spelade vid deras barndom för 20-30 år sedan. Bilden visar spelets karaktär välj meny, där spelaren har valt att spel ensam och nu får välja vilken skepp han vill köra.